Contact

Bellen en mailen

Wij zijn in de maand juli 2021 vanwege de vakantieperiode op maandag en vrijdag gesloten. Op dinsdag, woensdag en donderdag zijn wij geopend maar telefonisch verminderd bereikbaar. Voor het maken van een afspraak belt u gewoon met 0229-750091. Krijgt u onze voicemail? Luister dan het bericht af voor meer informatie!

Buiten de vakantie om hoort u geen automatisch keuzemenu. Als u ons tijdens openingstijden belt, krijgt u gewoon onze baliemedewerkster aan de lijn. Mailt u liever? Dan kunt de volgende werkdag rekenen op antwoord.

Parkeren

Tegenover ons centrum bevindt zich parkeergarage ’t Jeudje. Hier kunt u veilig en overdekt parkeren. Tot 12 uur is dit gratis. Daarna € 1,60 per uur met een maximum van € 8,- voor een hele dag.

Buiten werktijden

Heeft u zeer ernstige pijnklachten buiten onze werktijden? Dan kunt u de spoeddienst Alkmaar bellen: 0900 8602. De kosten voor de avond- of weekenddienst rekent u contant af bij de dienstdoende tandarts. Met een aanvullende tandartsverzekering kunt u dit declareren.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen over een rekening of uw verzekering? Voelt uw vulling niet helemaal goed? Wilt u meer weten over een behandeling? Bel gerust even. Tijdens openingstijden zijn altijd de juiste mensen aanwezig.

Thanks!

Bij TSC Hoorn werkt een gespecialiseerde arts/tandarts die ook verbonden is aan de afdeling MKA-chirurgie van het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. Andersom maakt het AMC gebruik van onze andere specialismen. Een vruchtbare samenwerking. Vooral voor u.

Lees meer